7 Oktober Brian Cristopher

Brian Cristopher is een avondje topvermaak voor jong en oud.

De eigentijdse meesterwerken van beroemde popartiesten als The Beatles, Kinks en Rolling Stones of meer recent werk van The Eagles, Billy Joël, Police, Elton John, Sting, Simon and Garfunkel, Robby Williams, Oasis of zelfs Guus Meeuwis worden met veel passie, energie en vakmanschap vertolkt door de Engelse topentertainer Brian Cristopher die elke zaal waar hij zijn opwachting maakt “plat” speelt.

bc-stage-2

Niemand die het nog heeft over “covers” wanneer deze gitaarvirtuoos zijn eigen arrangementen ten gehore brengt. “Mooier dan het origineel!” is dan ook een veelgehoorde kreet van zijn vele enthousiaste fans, waardoor zijn drie uur (!) durende voorstelling geen moment verveelt en werkelijk voorbij vliegt.

Omdat Brian nooit vanaf een vastgestelde “playlist” werkt is elke avond anders en verrassend. Hij speelt wat in hem opkomt of waar om gevraagd wordt. Een avondje Brian is dan ook een avondje topvermaak voor jong en oud.

Ter informatie:

Brian Cristopher is geboren en getogen Engelsman (Dover, Kent), maar woont tegenwoordig in Oostenrijk. Hij treedt in principe overal in Europa op en is maar een beperkt aantal dagen per jaar in Nederland.

Delen/Bookmark
Dit bericht is geplaatst in Agenda, Nieuws | Tags: ,