24 februari Friday Night Live: BackUpPlan

Vrijdag 24 februari a.s.

Als je denkt  dat je alles gezien hebt, overlaadt BackUpPlan uit Leiden je zonder pardon met de dikste rock-covers. Energie en muzikaal geweld spat om je oren, en of je wilt of niet, opeens sta je mee te rocken op dikke gitaarriffs, te snikken bij mooie ballads en mee te deinen bij de beste rockklassiekers!

 Bekende nummers worden op een subtiele manier gespeeld door de muzikanten van de BackUpPlan. Mooie ballads en de beste rockklassiekers in een rustig akoestisch jasje. Leadzanger Allard heeft een dijk van een stem met enorm veel power. Met een mooie set van pop/rock covers van de laatste 20 jaar weten deze mannen bij elk optreden een leuke setting neer te zetten. Alles klopt aan deze enthousiaste en ervaren muzikanten!

Aanvang 21:30 uur. Entree gratis.

 

 

 

 

Delen/Bookmark
Dit bericht is geplaatst in Agenda, Nieuws | Tags: ,

2 Reacties

  1. moi
    Geplaatst op 23 februari 2012 om 16:36 | Permalink

    “Mooie ballads en de beste rockklassiekers in een rustig akoestisch jasje”?? ..are they in for a treat.. :0

  2. Geplaatst op 25 februari 2012 om 14:09 | Permalink

    Bedankt voor de gezelligheid! Was super! Tot ziens!?!